Tietoja
Minusta

Koulutettu ammattilainen ja pitkä kokemus

Koulutettu hieroja ja urheiluhieroja
sekä hevoshieroja Mira Laine

Koulutusta ja kokemusta

  • ZMT-erikoistunut koulutettu hieroja
  • ZRatsastuksenohjaajan perustutkinto
  • ZEläinklinikkahoitajan ammattitutkinto
  • ZHevoshierojan ammattitutkinto
  • ZYli 10 vuoden työkokemus hevosklinikkahoitajana

Työ hevosklinikalla opetti minulle erittäin paljon hevosista, hevosten tuki- ja liikuntaelinvaivoista, niiden synnystä sekä niiden hoitovaihtoehdoista.

Klinikkatyövuosieni sekä hevoshierontatyöni aikana olen ymmärtänyt aina vain paremmin kuinka tärkeää suorittavan hevosen hyvinvoinnille, kehitykselle ja suorituskyvyn ylläpitämiselle on pitkäjänteinen, ammattitaitoinen valmennus, yksilökohtaisesti suunniteltu treeniohjelma ja mikä tärkeintä, hevosmiestaito sekä vanha kunnon maalaisjärki.

Lue asiakkaideni fiiliksiä palveluistani

Yleisen ylläpidon ja hieronnan suhteesta

Hevoshieronnan, aktiivisen ratsastus- ja kilparatsastustaustani sekä uusien harrastusteni, kuten joogan ja vesijumpan kautta, olen ymmärtänyt kuinka ensiarvoisen tärkeää myös meille ei ratsastaville ihmisille, siis ihan kaikille, olisi huolehtia näistä samoista asioista. Näin lisäämme toiminnallista liikkuvuutta normaalissa arjessa, pystymme välttämään esimerkiksi yksipuolisen työn kuormituksesta johtuvia rasitusvammoja sekä voimme ja jaksamme henkisesti ja fyysisti paremmin.

Pitkälle pääsee terveellisiä elintapoja noudattamalla, riittävän peruskunnon ylläpitämisellä sekä lihaskuntoharjoittelulla, ja mikä tärkeintä, löytämällä tasapainon levon ja työn välillä. 🙂  Kaiken tämän tekemisen tukena on säännöllinen hieronta ja lihashuolto, jolla ylläpidetään lihaksiston normaalia toimintaa.

Ajanvaraus
netissä

SOITA
040 582 9122

AVAA
WHATSAPP

Timma-ajanvaraus

Varaa aika hierontaan

Hevoshieronnan ajanvaraukset puhelimitse, Whatsappilla tai sähköpostilla.

Lahjakortit

Lue ajankohtaisista asioista

FACEBOOKISSA

INSTAGRAMISSA