Hevoshieronta
Asiakkaitani

Asiakaskokemuksia hevoshieronnasta

Hevosen hyvinvointia ja huoltoa hevoshieronnalla

Esittelyssä ihania Asiakkaitani

Classic Brilliance "Brio"

Heidi Haila

Kouluratsu Classic Brilliance on yksi Miran ensimmäisistä asiakkaista. ”Brio” on kolmen vuoden aikana tehnyt harppauksen He B-luokista Va A -tasolle. Kehityksen on suunnitelmallisen treenin ja huolellisen ylläpidon lisäksi mahdollistanut Miran ja ratsastajan hyvä yhteistyö hevosen fysiologisen kehityksen, palautumisen ja lihaskunnon osalta.

Talli Törnroth

Jeanne-Marie (Sanna) Törnroth-Koivuniemi

Pitkän linjan liikunta-alan yrittäjänä olen tietoinen urheilijan vaatimuksista koskien kehon huoltoa: liikuntaa, ravintoa, palautumista, hierontaa jne. Sama koskee hevosia. Hevosen huollon, ruokinnan ja ratsastuksen lisäksi sen hoitaminen kiropraktialla ja hieronnalla on osa treeniä sekä ennaltaehkäisyä.
Tiimityönä Doychin Lyudovin ja Mira Laine MLT-Healthinessin kanssa olen löytänyt luotettavan ja ammattimaisen yhteistyön koskien hevosen hyvinvointia ja huoltoa kilpaurheilun parissa.
Lämmin suositus ja yhteistyöstä kiittäen!

Picu

Ella ja Anna Henttula

Mira on ehdoton valinta silloin, kun hevosen hyvinvointi on ykkösasia. Monipuolinen osaaminen, vankka ammattitaito sekä pitkä kokemus hevosista takaa sen, että hevonen tulee hoidetuksi kokonaisvaltaisesti. Kolme vuotta sitten uusina hevosenomistajina turvauduimme Miraan ja siitä hetkestä alkanut pitkä hoitosuhde on tuonut loistavia tuloksia. Miralla on aito kiinnostus ja välittäminen hevosta ja sen hyvinvointia kohtaan ja häneltä saa aina niin hyvät neuvot kuin kotihoito-ohjeet. Lämmin suositus myös ihmispuolen hierontoihin.

Macao

Kristiina Kuivas ja Peter Aholainen

Macce 20v. on ollut Miran asiakas jo 4 vuotta. Mira on monipuolinen hevosalan ammattilainen, joka on auttanut meitä kaikissa hevosen ylläpitoon liittyvissä asioissa.  Miran hoitojen ja ohjeiden avulla Macce on saanut lisää liikkuvuutta ja lihaksia. Hieronnan lisäksi Miran neulat ovat tehneet ihmeitä sekä Maccelle että omistajille.

Varaa aika:

Nettiajanvaraus
urheiluhierontaan

SOITA
040 582 9122

AVAA
WHATSAPP

Timma-ajanvaraus

Varaa aika hierontaan

Hevoshieronnan ajanvaraukset puhelimitse, Whatsappilla tai sähköpostilla.

Lue ajankohtaisista asioista

FACEBOOKISSA

INSTAGRAMISSA